Fjärde terminen är igång!
Hejsan!
 
Idag startade min fjärde termin med teologi, känndes väldigt roligt att komma igång igen. Skönt att vara tillbaka i vardag och rutiner. Även fast det är mycket nytt nu när jag är nygift också. Det är en sådan välsignesle att få leva med den man älskar!
Studierna började med en homiletik vecka med tema bibelutläggande predikan. Idag fick vi bli introuderade till en uppgift, där alla studenter ska hålla en predikan under torsdagen, ska bli väligt spännande! Sedan fortsatte dagen med föreläsningar om vad en bibelutläggande predikan är och hur vi kan predika över GT. Väldigt spännande, det känns så bra och förmånligt att få börja sina studier på detta sätt. Med det som vi utgår ifrån tron och skriften.
 
Det var väldigt roligt att se alla studiekompisar också efter sommaruppehållet! Verkligen fina och trevliga människor. Så roligt att få läsa tillsammans med ett så bra gäng.
Läsåret inleddes också med en inledningsgudstjänst, vilket var jättefint.
 
Idag känns det att hösten börjar att komma till Uppsala och vädret börjar att bli lite kyligare. Jag ser fram emot att dricka te och tända ljus här hemma. Ikväll har jag beställt lite kurslitteratur, ska läsa Etik och Kyrkomission den första delen av terminen.
 
Nu ska jag ordna lite tills imorgon och sätta på en kopp te. Hoppas ni får en fin kväll!
 
/ Linda